Categories
Nyheter

RNU Kjøper Næringsparken

Alle formaliteter angående kjøp av den gamle Hydroparken mellom RNKS og RNU AS er på plass.

RNKS gjennomførte sitt selskapsmøte på formiddagen i dag med et klart stemmende flertall for salg til RNU. Eneste gjenstående punkt er signering av kontrakt, det anses som en formalitet.

Overtagelses dato er satt til 1.8.2021 og alle de ansatte i RNKS er tilbydd overføring av sine stillinger til selskapet som RNU kommer til å opprette for dette kjøpet.

RNU ønsker å takke Tinn Sparebank for god støtte underveis i prosessen og vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet.

Salgsforlangende var 65 MNOK, men vi endte godt under det og i tillegg så er alt materiell som trengs for å drifte en slik park, inkludert.

Det har vært en krevende prosess og mye arbeid har vært lagt ned, men med god støtte og en transparent kommunikasjon med alle parter, inkludert RNKS, så kom vi i mål.

Vi måtte kjøpe oss tjenester underveis, typisk fra Q4 Næringsmegling som ga oss strategisk rådgivning, noe som er deres spesialitet, teknisk tilstand på bygg er gjennomført med tilhørende rapporter, leiekontrakter er gjennomgått, etc.

Neste steg for RNU er å søke en mulig partner som vil være sammen med oss å drifte og videreutvikle eiendommen videre, slike samtaler er allerede startet og vil bety mye for parken, men kan også positivt påvirke stedsutviklingen av Rjukan sentrum og kommunen forøvrig.

Det er med ydmykhet jeg sender denne meldingen, da steget vi har tatt i dag er av det store slaget, men vi gleder oss!

Avslutningsvis så bør det neves at RNU har mottatt full støtte gjennom denne lange prosessen fra sitt styre, med Stein Lier-Hansen i spissen og eier, Tinn kommune.

Mvh Rune Hellingsrud

Daglig Leder Rjukan Næringsutvikling