Categories
Nyheter

Er du vår nye medarbeider?

Vi søker ansettelse av en ny medarbeider innen administrasjon og prosjektleder eiendom

Administrativ medarbeider og prosjektleder eiendom
Arbeidsgiver: Rjukan Næringsutvikling AS
Søknadsfrist: 15.09.2022
Ansettelsesform: Fast (100%)

Den vi søker er opptatt av å skape gode resultater og har en tydelig og tillitsskapende væremåte. Du er selvstendig og ansvarsbevisst, opptatt av kvalitet og setter høye krav til både deg selv og andre. Du må ha gode samarbeidsevner.

Vi har en flat struktur og jobber i team og langsiktige relasjoner er en av våre viktige verdier. Vi har fokus på personlig utvikling og læring. Vi jobber med ambisiøse bærekrafts mål med innovative energieffektive løsninger og økt gjenbruk av bygg, materialer og produkter.

Arbeidsoppgaver:
Administrativ medarbeider: Du vil være bindeleddet mellom vår administrasjon og regnskapsbyrå / revisjon, inkludert ansvaret for etablering, vedlikehold og drift av interne budsjetter. I tillegg vil du være forretningsfører for en stiftelse og sekretær for vårt styrearbeid.

Prosjektleder eiendom: Du vil få ansvaret for administrasjon av en del av vårt eiendomsengasjement på et av våre næringsområder, dette være seg salg av bygg, bygslede tomter og noen ubebygde næringstomter.

Ut over dette forventes det fleksibilitet til å motta nye arbeidsoppgaver som passer inn i din kompetanseprofil / vårt behov.

Kvalifikasjoner:
Fagbrev, fagskole, økonomisk utdannelse eller ingeniør. Erfaring innen økonomi, administrasjon og eiendomsforvaltning er en fordel. Evnen til å etablere og utvikle gode relasjoner. Evne til å lese og forstå regnskaper. Flytende skriftlige og muntlige norskkunnskaper. Godt humør og evnen til å jobbe selvstendig settes høyt

Et stedlig godt nettverk er en fordel, kvinner oppfordres til å søke.

Vi tilbyr:
Spennende og utviklende oppgaver. Personlige utviklingsmuligheter i en flat organisasjon. Godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger. Konkurransedyktige betingelser og god pensjonsordning.

Prøvetid er 6 måneder.

Om arbeidsgiveren:
Rjukan Næringsutvikling er heleid av Tinn kommune, men er et frittstående aksjeselskap og rapporterer i så måte. Vi er i en rivende utvikling og har ca. 10 stykker ansatt eller innleid. Våre hovedvirkeområder er næringsutvikling, etablering, drift av Rjukan Næringspark, kjøp / utvikling av eiendom og rådgivning innen finansiering.

Har du spørsmål om stillingen, så rettes de til:

Kontaktperson: Rune Hellingsrud
Stillingstittel: Daglig leder
Mobil: 926 27 275
Mail: rune.hellingsrud(at)rnu.no