Ansatte

Her finner du litt informasjon om hver av våre ansatte, hvilke felt de er flinke på og hva de kan bidra med i ulike situasjoner.

Daglig leder // Rune Hellingsrud er opprinnelig fra Kongsberg og har jobbet innen prosjektledelse i olje og gass i 25 år, dvs. for Technipfmc og Aker Solutions, 12 av disse årene ble tilbragt utenlands, Skottland, Canada, Angola, Kongo og Malaysia. Han er utdannet fagskole ingeniør, med tilleggsutdannelse innen teknologiledelse og prosjektadministrasjon. Hellingsrud har et bredt nasjonalt og internasjonalt nettverk innen industrisegmentet og praktiserer «åpen dør filosofi», du er derfor hjertelig velkommen til å ta kontakt når det skal være – vi er her for deg!


Seniorrådgiver // Steinar Ulla er opprinnelig fra Sunnmøre, nå bosatt i Tinn.Han har utdanning som diplomøkonom fra BI (BBA) i 1999 m/spes. Bedriftsutvikling. 6 års arbeidserfaring fra innkjøpssamarbeid innen møbelindustrien på Sunnmøre og 10 år innen administrasjon, personal og ledelse i forlagsbransjen og organisasjon. Steinar har fra 1994 vært knyttet til næringsapparatet i Tinn kommune med ulike oppgaver innen fagfeltet næringsutvikling. Spesielle fagfelt er finansiering som saksbehandler og forretningsfører for Næringsfondet for Tinn kommune samt eiendomsforvaltning av RNu sin eiendomsmasse og næringsarealer. Han har også hatt ulike typer styreverv, både innenfor og utenfor kommunen.


Programleder // Olav Ulleren er født og oppvokst i Tinn. Sjøl med mange års opphold utenfor kommunen, har han hele tiden hatt tett kontakt med hjemkommunen, og kjenner Tinns befolkning og næringsliv godt. Han er utdannet veterinær, er tidligere ordfører i Tinn, statssekretær og har hatt flere topplederstillinger i organisasjoner, selskaper og offentlig forvaltning.  Olav er innleid som rådgiver for RNU, og er programleder for omstillingsprosjektet i Tinn kommune. Gjennom dette kan han tilby økonomisk og faglig bistand til bedrifts- og  prosjektutvikling.


Rune Kolstad er daglig leder for StartOpp Øst-Telemark. Han er gift og har to barn. Rune er utdannet Cand. mag i statsvitenskap ved universitetet i Bergen, med mellomfag i administrasjon og organisasjonsvitenskap og i offentlig rett. Han har jobbet 11 år i sivilforsvaret før han var daglig leder på Krossobanen i 2 år. Deretter ble han ansatt som avdelingsleder i Markedsavdelingen på NAV Notodden. Der jobbet han 5 år, avbrutt av ett år som NAV leder i Tinn. Rune jobber nå som daglig leder i StartOpp Øst-Telemark og du finner han både på Rjukan og på Notodden. Uansett hvor liten eller stor ideen din er, ta kontakt med StartOpp Øst-Telemark så hjelper vi deg!